teisipäev, 1. jaanuar 2019

Uusaastasoovid ja lubadused

Head uut aastat!
Huvitav, et mul on tavaliselt aastavahetuse paiku pisut harras meeleolu, aga sel aastal tundub kõik kuidagi helge ja selge. Tegime oma laiemas pereringis 2018. aastast kokkuvõtte, valisime kõik oma Aasta Inimese, Aasta Sündmuse, Aasta Teo, Aasta Paiga ja (khmm) ka Aasta Prohmaka. Nii vahva oli seda kõike teistega jagada! Ka aastavahetus oma kalli pere seltsis oli täpselt see, mida tõeliselt vajasin ja nautisin.
Täna aga korraldasime lastega mõttetalgud Uusaastasoovide ja/või lubaduste asjus. Igaüks pidi omad paberiribale kirja panema ning tühja šampusepudelisse libistama, et järgmisel uusaastal nende täitumist üheskoos (või ükshaaval, kuidas keegi soovib) kontrollida.
Naljakas, et minu paberile tuli oma kakskümmend lubadust (õigem oleks vist öelda "ärategemisetahtmist") ja soovi, mille täitumist väga ootan. Selgus, et see on üüratu arv, sest näiteks Helise kirjas oli kuus ja Karl Johannil kolm ühikut. Eks ma siis nüüd istun oma soovihunniku otsas ja vaatan, mis saama hakkab! Teab, kas varsti enam nii helge tundubki, kui kohe käiseid üles ei kääri ja tegutsema ei hakka! (Ütlen sosinal, et õnneks sai pudelisse libistatud ka puhkusega seonduvat!)
Kohe huvitav on olla!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar